Közlekedési mobiljegy
8
评分
    游戏截图
    游戏介绍

    《Közlekedési mobiljegy》介绍:

    A „Közlekedési Mobiljegy” alkalmazással egyszerűen, kényelmesen megválthatja a Nemzeti Mobilfizetési Zrt-vel szerződött szolgáltatók díjtermékeit (menetjegyek, bérletek). A szolgáltatással és annak igénybevételével kapcsolatos bővebb információk, valamint a szolgáltatók listája a https://mobiljegy.nmzrt.hu/ weboldalon érhetők el. Töltse le telefonjára az alkalmazást, majd végezze el az ügyfélregisztrációt, használja kényelmesen bankkártyáját, vagy töltse fel belső egyenlegét a vásárláshoz. A mobilfizetéses vásárlás egyszerű, gyors és biztonságos, a mobiltelefonnal vásárolt jegy és bérlet ára megegyezik az egyéb, hagyományos módon vásárolt díjtermék mindenkori árával. A napijegyek, illetve a bérletek a papíralapú változatokhoz hasonlóan használhatók, a járművek többségénél az utasnak felszállást követően nincs teendője, ez alól kivételt képez a kötelező elsőajtós felszállás és a budapesti közösségi közlekedés során a metrón történő használat. Az elsőajtós felszállás és Budapesten a metrón történő használat esetében az applikáció megnyitását követően nyomja meg a mobiljegyen, vagy bérleten található gombot, majd olvassa be a járművön, illetve a metró bejáratánál elhelyezett kódot. A sikeres beolvasás után az alkalmazásban megjelenő animált szimbólumot kell bemutatnia a sofőrnek, vagy az ellenőrnek.
    Az alkalmazással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók: • Az alkalmazás ingyenesen letölthető Android operációs rendszerű mobiltelefonokra • Támogatott operációs rendszerek: Android 5.0 (vagy ennél újabb verzió) • Egyszerű, mobilra optimalizált ügyfélregisztráció után használható
    A mobiltelefon feltöltöttségéről és a mobiladatkapcsolat biztosításáról az felhasználónak szükséges gondoskodnia. Amennyiben nem jelentkezik ki az alkalmazásból, az érvényesített díjtermékek még offline állapotban is elérhetőek, jegyellenőri leolvasásra, azonban a jegyérvényesítés és szemrevételezéses jegyellenőrzés funkció nem elérhető.
    Az „Közlekedési Mobiljegy” alkalmazással kapcsolatban felmerülő észrevételeikkel forduljanak bizalommal kollégáinkhoz a +36-36-889-889–as telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@nmzrt.hu e-mail címen.

     

     

     

    无病毒无广告用户保障
    展开全部
    Közlekedési mobiljegy相关版本

    游戏信息

    官方合作
    • 更新时间:2020-05-07
    • 收费模式:免费软件
    • 游戏大小:11.8 MB
    • 游戏语言:简体中文
    • 运行平台:安卓,Win7,Win10
    手游排行榜
    »
    热门推荐
    返回顶部